John Lewis, Tunbridge Wells

The project consisted of a full Fit Out of an existing 2 floor office building on a business park into a call centre space for the client.

The works comprised of a full Mechanical/Electrical & Ceilings reconfiguration, a 60 seat partners dining room with kitchen and prep space and multiple training rooms to be installed. In addition to this the existing raised floors were changed to suit JLP specs, and additional structural steel was installed to the Communication Room to support the increased loading of IT equipment.

Finally FF&E were installed and directly procure equipment were managed for full handover to the clients occupation team.

Architects:

Sasperilla

QS:

RLF

M&E:

Laterall Design & Immtech Install

Completion Date:

August 2010

Project Timescale:

16 weeks